ECONOMIA

“la Caixa” a Xina

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

03 Agost, 2010


“la Caixa” té una posició de referència entre el col·lectiu asiàtic, ja que al voltant del 70% dels xinesos residents a Espanya són clients de “la Caixa”. L’entitat té presència directa a Xina, amb una oficina de representació a Pequín i una altra a Shanghai.

Aquestes oficines de representació tenen com a objectiu prestar serveis als clients i a les empreses espanyoles que mantenen relacions comercials amb la Xina, donant-los suport i acompanyant-los en el desenvolupament dels seus negocis. A més, donen suport a les empreses xineses amb interessos a Espanya per impulsar els seus negocis.

A més, “la Caixa” a través de Criteria té una participació del 15% en The Bank of East Asia (BEA). Fundat en 1918, BEA és el primer banc independent d’Hong Kong  i té més de 200 oficines a tot el món. Amb presència a la Xina des de 1920, el març 2007 va ser un dels primers bancs estrangers a obtenir una llicència per operar com banc local. Actualment, té 140 sucursals a Hong Kong, 75 a la Xina i una extensa xarxa internacional que cobreix Estats Units, Canadà, Regne Unit i les Illes Verges britàniques.

Xina és precisament el tema principal del segon número de la revista “InfoCaixaEmpresaDigital”, un servei dirigit a empreses, en el que es poden trobar les notícies comercials i financeres més rellevants, així com informació econòmica, de manera visual i atractiva.

Pot consultar-se aquest segon número en  l’apartat d’Empreses del web de “la Caixa”, en la columna de l’esquerra o aquí.

Accepto les condicions d'ús.