ECONOMIA

Les meves finances

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Setembre, 2010


“la Caixa” té a disposició dels seus clients el servei anomenat Les Meves Finances. Amb aquest servei de gestió de finances personals, disponible per Línia Oberta o des del telèfon mòbil, els clients particulars de l’entitat compten amb una de les millors eines per controlar fàcilment els seus ingressos i despeses, mes a mes.

Entre d’altres opcions, el client pot fer un pressupost automàtic de forma senzilla i comparar-lo fàcilment amb les despeses i els ingressos reals; veure tots els moviments de comptes i targetes desglossats per categories; personalitzar les diferents categories i subcategories d’ingressos i despeses; establir regles automàtiques i visualitzar la informació de manera numèrica o gràfica.

Tota aquesta informació, que es pot visualitzar des d’Internet o des del mòbil, està accessible durant les 24 hores del dia amb la tranquil·litat de saber que és una forma fàcil, segura i confidencial de portar l’economia personal o familiar. Aquest servei és totalment gratuït per als clients de “la Caixa”.


Accepto les condicions d'ús.