INNOVACIÓ

El millor broker online

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

06 Octubre, 2010


El broker online de “la Caixa” permet als seus usuaris realitzar operacions de borsa des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Aquest servei integral permet al client gestionar totes les operacions per canals alternatius a l’oficina: Internet, caixers, mòbils, tablets
Borsa Oberta, el broker online de “la Caixa”, combina una eficient tècnica, pionera en el mercat, amb una de les ofertes més àmplies en quant a productes i serveis disponibles es refereix. Un dels avantatges per als usuaris es que pot estar informat al moment de la situació dels mercats i poder realitzar operacions. Addicionalment, els clients poden comptar amb un servei  d’alertes SMS i correu electrònic que permet rebre avisos, resums i notícies del mercat, a més d’ avisos sobre execució d’ordres de forma parcial o total.

Aquest servei també facilita la seva utilització en equips mòbils d’última generació, a més de tot tipus de terminals i portàtils. El seu èxit ha permès que firmes com Aqmetrix  cataloguin a aquest servei  com el millor broker online d’Espanya, per la qualitat de processos, l’ excel·lència en serveis i la forma en què satisfà les necessitats dels clients. Aqmetrix és una empresa independent que qualifica la qualitat, l’oferta de productes i serveis, així com el nivell de servei de les entitats financeres que operen per Internet. Per “la Caixa” l’ús de noves tecnologies és indispensable per optimitzar la qualitat de serveis als seus clients.

Accepto les condicions d'ús.