INNOVACIÓ

“Online Community”, la xarxa social per a empreses i autònoms

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

14 Octubre, 2010


”la Caixa” ha posat en marxa l’“Online Community CaixaEmpresa”, la primera xarxa social per a clients d’una entitat financera a Espanya. Aquesta nova iniciativa 2.0 està dissenyada per permetre que empreses i autònoms vinculats a ”la Caixa” donin visibilitat al seu negoci i tinguin accés a possibles nous socis, clients o proveïdors.

“Online Community CaixaEmpresa” s’ha creat com una xarxa exclusiva ja que els clients hauran de rebre una invitació enviada per la seva oficina i que tindran disponible des de Línia Oberta. Un dels valors afegits d’aquesta comunitat en línia és la fiabilitat de la informació que s’ofereix sobre els membres, ja que totes les empreses que s’uneixin a la xarxa seran clients de ”la Caixa”. Aquesta comunitat virtual d’empreses de ”la Caixa” és pionera a nivell internacional.

Entre els principals serveis de l’“Online Community CaixaEmpresa”, destaca que els usuaris disposaran de diversos recursos per reforçar la seva visibilitat a la xarxa. Les empreses i autònoms disposaran d’una pàgina personal i una altra per al seu negoci. La pàgina de negoci serà pública i està dotada de recursos per enriquir els continguts, com vídeo, imatges, mapa de localització o descàrrega de documents. En quant al perfil personal, els propis usuaris seran els qui decideixin si volen fer-ho visible només per als seus contactes o per a tota la comunitat.

La xarxa social també disposa d’un servei de missatgeria interna per facilitar la comunicació entre els usuaris connectats i també entre els empleats d’una mateixa empresa, i d’un cercador que ofereix la possibilitat d’indicar àrees o temes d’interès per facilitar la recerca de contactes amb necessitats o interessos comuns.

És la segona xarxa social que l’entitat posa en marxa. La primera, va ser Virt@ula que va començar el 2009 per potenciar la interrelació entre els empleats de l’entitat amb finalitats formatives i també de negoci.

L’entitat aposta pel desenvolupament del web 2.0 i està potenciant diverses iniciatives en aquesta àrea, com la publicació de vídeos en el canal YouTube de la “Caixa”, o l’ús de Twitter, Facebook, Tuenti, Flickr o Linkedin per a la difusió de novetats i ofertes del programa per a joves LKXA i de ServiCaixa.

Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari