ECONOMIA

Finances per a tothom

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

01 Desembre, 2010


Per a millorar la gestió diària de l’economia familiar, “la Caixa”, mitjançant el Pla d’Educació Financera, ajuda a sentir-se més segur en el maneig de les finances. Aquest programa impulsat per la Comissió Nacional de Mercats Valors (CNMV) i el Banc d’Espanya, permet conèixer de primera mà, d’una forma senzilla i didàctica, diverses propostes i solucions sobre temes com: crear una nova empresa, rendibilitzar l’estalvi i gestionar el pressupost familiar, conceptes i consells que, d’una forma ràpida, faciliten la comprensió de l’usuari.

“la Caixa” posa a disposició dels internautes l’accés directe al Pla d’Educació Financera, a través del seu apartat de Formació Financera.

 

Aquest Pla consta d’una col·lecció de dotze fitxes que permeten a les persones repassar des d’un àmbit pràctic, consells per a la seva economia diària: incentivar als fills en el tema de l’estalvi, analitzar productes bancaris i planificar la jubilació amb tranquil·litat, entre d’altres temes. El format en el qual han estat dissenyats els fitxers facilita la comprensió, ja que utilitza un llenguatge clar i senzill. El programa és gratuït i cada fitxer es pot descarregar des de la web corporativa de “la Caixa” o des del portal finanzasparatodos. També es poden visualitzar vídeos explicatius a YouTube.

Accepto les condicions d'ús.