ECONOMIA

”la Caixa” culmina la reorganització del Grup

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

01 Juliol, 2011


CaixaBank ja és una realitat. El nou banc cotitzat, a través del qual ”la Caixa” exercirà de manera indirecta la seva activitat financera, actuarà sota la marca de ”la Caixa” i els clients no hauran de realitzar cap canvi ni gestió, ja que tots els productes i serveis es mantindran sense modificacions de numeració i amb les mateixes condicions. A més, els clients podran seguir operant a través de Línia Oberta, com fins ara, des de www.lacaixa.es. D’aquesta manera,  ”la Caixa” ha culminat la reorganització del Grup, anunciada a finals de gener i aprovada per l’Assemblea General de ”la Caixa” i la Junta d’Accionistes de Criteria CaixaCorp, amb l’objectiu d’anticipar-se a les noves circumstàncies, mantenint la naturalesa jurídica de ”la Caixa” i els valors del seu model de caixa d’estalvis.

El nou CaixaBank (www.caixabank.com) neix com a líder en solvència entre els grans grups financers espanyols, amb una excel·lent base de capital i el menor ràtio de morositat, i manté el seu lideratge en banca minorista al mercat espanyol, a més de situar-se com el desè banc de l’eurozona per capitalització borsària.

CaixaBank agrupa el negoci financer traspassat per ”la Caixa”, les participacions en entitats financeres internacionals, el negoci assegurador i les participacions en Telefónica i Repsol.

La nova estructura del Grup ”la Caixa” (www.lacaixa.com) permet  preservar allò que és essencial: mantenir i potenciar l’Obra Social i ser fidel als seus valors fundacionals, com el compromís de servei als clients i a la societat en general, el lideratge, la confiança, el rigor, la qualitat, la proximitat a les persones, la seguretat i la prudència.

Accepto les condicions d'ús.