INNOVACIÓ

Més inversió de “la Caixa” en el sector agrari

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

05 Setembre, 2011


”la Caixa” va destinar 4.758 milions d’euros a inversió creditícia en el sector agrari espanyol durant 2010, un 3,62% més que al 2009. Així, l’entitat reforça el compromís per impulsar el creixement a les zones rurals i recolzar noves empreses per tal que puguin crear nous serveis o infraestructures.

”la Caixa” vol mantenir aquesta aposta durant 2011 i ha creat una línia especial de crèdit per a pimes agroalimentàries dotada amb 300 milions d’euros. D’aquests diners, 150 milions procedeixen del Banc Europeu d’ Inversions per a projectes de pimes en regions amb una renda per càpita inferior al 75% de la mitjana europea. Els altres 150 milions els ha aportat ”la Caixa”.

A més, ”la Caixa” fa servir altres fórmules per ajudar al sector agrari com els microcrèdits de MicroBank, el banc social de ”la Caixa”, o les línies ICO, i ofereix solucions per a cobrir les necessitats diàries de tresoreria de les empreses i per a noves inversions.

Per facilitar l’ús de nous instruments financers, ”la Caixa” ha arribat a un acord amb la Federació Espanyola d’Indústries d’Alimentació i Begudes (FIAB) per editar la revista AgroCaixa, d’ús gratuït per als clients de l’entitat.

Accepto les condicions d'ús.