SOSTENIBILITAT

Primera oficina de ”la Caixa” a l’Índia

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Novembre, 2011


Isidre Fainé

Isidre Fainé, president de CaixaBank, ha inaugurat avui la primera oficina de representació de ”la Caixa” a Nova Delhi (Índia) per donar suport a la creixent activitat de les empreses espanyoles en aquest mercat.

L’objectiu és acompanyar als clients de “la Caixa” en la seva internacionalització i contribuir al desenvolupament d’un país que està previst que es converteixi en un dels principals motors de l’economia mundial.

En el primer semestre de 2011, CaixaBank gestionava una quota del 10% en els fluxos de comerç exterior entre Espanya i l’Índia, que l’any passat es van situar per damunt dels 4.000 milions d’euros.

A més, des de l’any 2000, la inversió acumulada d’Espanya a l’Índia se situa en els 600 milions, el que la situa en la tretzena posició en el rànquing de països inversors en aquest país.

La nova oficina de representació a l’Índia s’emmarca dins de l’estratègia internacional de CaixaBank, que compta amb oficines pròpies i de representació en diferents països, i manté acords bilaterals amb més de 2.500 bancs internacionals per facilitar l’operativa internacional i el comerç exterior de les empreses i dels particulars en qualsevol país del món.

Accepto les condicions d'ús.