INNOVACIÓ

”la Caixa” convoca la VII edició dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

12 Març, 2013


A partir d’avui, s’obre la nova convocatòria dels Premis EmprenedorXXI, que en aquesta setena edició esdevenen una de les iniciatives de suport als emprenedors més consolidades d’Espanya. Des que es van crear, l’any 2007, més de 2.500 empreses espanyoles han participat en els premis i 150 emprenedors d’èxit han estat guardonats en les diverses categories.

En l’edició del 2013, els participants poden aspirar a un total de 41 premis, repartits en dues categories, una d’adreçada a projectes en fase inicial amb menys de 2 anys en el mercat (emprens), i una altra per a empreses innovadores en el seu sector o amb una trajectòria d’entre 2 i 7 anys (creixes):

Premis EmprenedorXXI

Com a novetat d’aquesta edició, es potenciarà la dotació dels premis amb la creació d’un programa d’acompanyament i networking internacional per posar en contacte els emprenedors guanyadors amb líders sectorials a escala mundial. Entre altres activitats, aquest programa inclou ponts tecnològics per conèixer de primera mà els pols d’innovació mundial principals: Silicon Valley i Tel Aviv.

Cronograma de la VII edició dels Premis EmprenedorXXI

Cronograma de la VII edició dels Premis Emprenedor XXI

Coneix qui van ser els guanyadors de l’edició anterior

Per a més informació sobre la convocatòria, consulta el web d’EmprenedorXXI.

A través d’aquest blog i del compte de Twitter @Emprendedor_XXI, anirem explicant les novetats sobre el premi.

 

Accepto les condicions d'ús.