SOSTENIBILITAT

Obra Social ”la Caixa” i el MACBA s’uneixen en una gran exposició conjunta i simultània

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

30 Juliol, 2013


L’exposició conjunta “Art, dos punts” celebra la unió de les col·leccions de l’Obra Social ”la Caixa” i el MACBA i, alhora, la centralitat de l’art contemporani a Barcelona. Per primera vegada, la capital catalana es converteix en l’escenari d’una exposició poc convencional amb dues seus, més de 100 artistes i 400 obres. “Art, dos punts” és un discurs únic fet des d’una doble perspectiva.

L’exposició presenta relats nous sobre la nostra cultura, tot posant en relació obres d’art, períodes històrics i diverses temàtiques en un recorregut que uneix aquests dos grans centres artístics de la ciutat de Barcelona.

Es tracta d’una gran mostra que convida els visitants a fer un viatge agosarat des de finals del segle XIX fins a l’actualitat. L’exposició “Art, dos punts” converteix Barcelona en la capital de l’art contemporani durant els sis mesos vinents.

El clients de ”la Caixa” poden gaudir de l’exposició a CaixaForum de franc, i si volen visitar les obres del MACBA amb un acompanyant, un dels dos ho podrà fer de manera gratuïta. Només cal que s’acreditin amb la corresponent targeta de ”la Caixa”.

Recorda, “Art, dos punts” es pot visitar a CaixaForum fins al 29 de desembre, i al MACBA, fins al 6 de gener de 2014.

Accepto les condicions d'ús.