INNOVACIÓ

Nou pont tecnològic per a emprenedors a Tel Aviv

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

24 Gener, 2014


Un grup d’emprenedors, seleccionats entre les empreses que ja han rebut inversió per part de Caixa Capital Risc o que han estat guardonades amb els Premis EmprendedorXXI, van participar entre els dies 17 i 21 de gener en un viatge al segon pol de la innovació mundial, Tel Aviv. És el segon pont tecnològic organitzat per “la Caixa”, a través de la seva gestora de capital de risc, Caixa Capital Risc, després del viatge a Silicon Valley el mes de novembre passat.

Tel Aviv

El grup de participants en el pont tecnològic estava format pels CEO i fundadors de les empreses participades per Caixa Capital Risc, els CEO i fundadors de les empreses guanyadores dels Premis EmprendedorXXI en les seves diferents categories i edicions i també els CEO i fundadors de les empreses guanyadores dels Programes EmprendedorXXI Start (BioEmprendedorXXI, EcoEmprendedorXXI i EmprendedorXXIDigital).

Els participants en el pont tecnològic van visitar empreses, incubadores i institucions com Nutrino o Terra Venture Capital, entre d’altres. També van realitzar entrevistes amb personalitats rellevants com l’escriptor i periodista israelià Saul Singer. El pont s’emmarca en el programa dirigit a fomentar les sinergies i el networking nacional i internacional entre les seves empreses, amb l’objectiu de donar suport als emprenedors en la cerca de mercats, sectors i persones que poden ser clau per al desenvolupament de la seva empresa.

L’organització del pont s’ha dut a terme amb la col·laboració d’Israel Advanced Technology Industries (IATI), el Ministeri d’Afers Estrangers d’Israel i l’Ambaixada d’Israel a Espanya.

Accepto les condicions d'ús.