INNOVACIÓ

”la Caixa” convoca la VIII edició dels Premis EmprenedorXXI

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Març, 2014


A partir d’avui, els emprenedors tenen una nova oportunitat de participar en els Premis EmprenedorXXI, considerats com una de les convocatòries de referència per a projectes d’innovació a Espanya.

Premis EmprenedorXXI

Un total de 3.190 empreses de nova creació han participat en els Premis EmprenedorXXI des de la seva posada en marxa l’any 2007, amb una xifra total d’1.600.000 euros en aportacions econòmiques per als guanyadors. Els candidats poden aspirar a premis en metàl·lic que sumen 400.000 euros, i també a estades de formació i networking en alguns dels principals pols d’innovació del món: Cambridge (Regne Unit), Silicon Valley, Nova York (Estats Units) i Tel Aviv (Israel).

VIII Premis EmprenedorXXI

En la categoria “emprens”, hi poden presentar la seva candidatura les pimes i micropimes innovadores amb menys de dos anys en el mercat, i que no hagin assolit encara rondes d’inversió per damunt dels 500.000 euros. Les candidatures es poden presentar fins al pròxim 10 d’abril exclusivament de forma online, en el web www.emprendedorXXI.es. “Hem donat la volta al nostre plantejament empresarial. EmprenedorXXI ens ha fet grans”, afirma Ascen Cruchaga, cofundador d’Orbital Aeroespace, guanyadora del 2011.

Les empreses creades abans del gener de 2012 o que hagin aconseguit rondes d’inversió per damunt dels 500.000 euros participen en la categoria “creixes”, destinada a premiar els projectes amb més potencial de creixement. En aquest cas, el termini per presentar candidatures s’obrirà l’1 de setembre. La decisió final dels Premis EmprenedorXXI se celebrarà al novembre.

Per a més informació sobre la convocatòria, consulta el web d’EmprenedorXXI. A través d’aquest bloc i del compte de Twitter de @Emprenedor_XXI i @InfoCaixa, anirem explicant les novetats sobre el premi.

Accepto les condicions d'ús.