SOSTENIBILITAT

Plaza 2014 acosta el bàsquet al carrer

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

18 Juliol, 2014


Què és Plaza 2014?

Plaza 2014 és un projecte de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), que juntament amb el patrocini de CaixaBank, té com a objectiu promocionar el bàsquet entre els joves amb motiu de la Copa del Món de Bàsquet FIBA 2014, que se celebrarà del 30 de agost al 14 de setembre.

Les federacions autonòmiques i locals s’encarreguen de gestionar la competició de 3×3 i promoure la participació d’aficionats a partir dels 8 anys. La competició té diverses categories: mini, infantil, cadet, júnior i sènior, tant masculines com femenines.

  • Zona lúdica amb inflables i jocs.
  • Àrea de competició́, on poder demostrar la tècnica en partits 3×3
  • Welcome Zone, Fan Zone, LKXA Zone, Solidarity Zone.
  • Pista central CaixaBank amb activitats lúdiques, animació, concursos i on es disputen les finals 3×3 per categories.

Ciutats

Plaza 2014 recorrerà 12 ciutats d’Espanya durant tot el 2014, per promocionar la pràctica del bàsquet. La primera parada va tenir lloc a Barcelona el primer cap de setmana de febrer i, des de llavors, el circuit ha passat per Plasencia (Càceres), Lleó, Logronyo, Bilbao, València, Madrid i Pamplona, per, després de la Corunya (2 d’agost, plaça del Parrote), recalar a Las Palmas de Gran Canària (mitjans d’agost, pavelló Gran Canària Arena) i Sevilla (27 d’agost, plaça d’Espanya), i posar el punt final a Granada el 30 d’agost al passeig del Salón, coincidint amb l’inici de la Fase Prèvia de la cita mundialista.

Els participants, visitants i ciutadans de cada localitat a la qual arriba Plaza 2014, a més de competir i gaudir del bàsquet al carrer, han deixat missatges d’ànim per a la selecció espanyola de bàsquet, que podràs veure a www.animaelvestuario.es

També pots seguir l’actualitat de la competició al web de la Federació Espanyola de Bàsquet dedicada a l’actualitat de Plaza 2014.

Accepto les condicions d'ús.