INNOVACIÓ

Les comunitats on-line de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

27 Octubre, 2014


Ets major de 65 anys i vols conèixer gent i compartir les teves opinions? O potser ets autònom i t’agradaria aconseguir contactes comercials? T’apassiona la borsa o t’agradaria aprendre’n? Descobreix les comunitats on-line exclusives per a clients de ”la Caixa” i tots els seus avantatges.

Club Ara

El Club Ara és una xarxa social per a clients majors de 65 anys. Una comunitat que et permet participar en fòrums de debat de diferents temàtiques, com llibres, viatges, manualitats i cinema; així com conèixer gent o realitzar exercicis per mantenir la ment activa. D’aquesta manera, podràs compartir els teus interessos, conversar i expressar les teves opinions. A més, disposaràs d’una agenda interactiva per estar al dia dels esdeveniments que més t’interessin o, si ho prefereixes, podràs crear els teus propis esdeveniments i trobar gent disposada a participar-hi.

Pots accedir-hi mitjançant Línia Oberta o introduint el número del teu carnetdel Club Ara a la pàgina de la comunitat.

StockTactics

StockTactics és la comunitat on-line de ”la Caixa” per a usuaris de Borsa Oberta on s’integren i sincronitzen totes les teves operacions. A més, et permet compartir estratègies d’inversió a través de carteres de valors. Aquestes carteres poden ser reals o virtuals, cosa que ofereix la possibilitat d’aprendre de les accions dels millors inversors. També podràs accedir a rànquings específics de popularitat d’inversors, carteres i valors. També disposes de tots els avantatges d’una xarxa social amb gamificació per obtenir medalles i reconeixements.

Pots accedir a la comunitat a través de Línia Oberta: accedeix a la teva Borsa Oberta i dirigeix-te a la pestanya d’StockTactics, situada a la part superior de la pàgina.

CaixaNegocis Community

CaixaNegocis és la comunitat on-line per a autònoms i microempreses. Gràcies a les seves eines, podràs expandir el teu negoci de manera significativa. Et permet formar part del seu ampli directori d’empreses, cosa que et dóna la possibilitat de fer contactes o aconseguir contractes. Disposa també d’una extensa biblioteca des d’on podràs baixar-te de manera gratuïta qualsevol tipus de documents (paper factura, sobres corporatius, targetes de visita, etc.), conèixer tots els esdeveniments del teu sector gràcies al seu calendari i tenir informació jurídica per al teu negoci per part de vLex.

Per accedir a la comunitat has d’accedir a Línia Oberta i activar el servei mitjançant la barra lateral que apareix a l’esquerra.


T’animem a descobrir aquestes i altres iniciatives al nou Social Corner de ”la Caixa”.

Accepto les condicions d'ús.