ECONOMIA

Accionistes LKXA: el nou programa de formació financera per a joves

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

31 Octubre, 2014


Accionistes LKXA neix per tal d’acostar el món de la banca i les finances als joves, ja siguin accionistes de CaixaBank o no. La iniciativa es basa en la política de transparència i proximitat que manté CaixaBank amb els seus clients i en el compromís del Grup ”la Caixa” amb la societat, convertint la formació financera en un dels pilars bàsics de la relació amb els seus accionistes i amb la societat en general.

Descobreix el món de la banca i les finances d'una manera diferent

Accionistes LKXA es basa en una sèrie d’iniciatives formatives i lúdiques que passen per l’organització de cursos presencials, el desenvolupament de materials en línia i la realització d’esdeveniments corporatius, tot especialment pensat perquè els joves d’entre 18 i 30 anys puguin ampliar els seus coneixements econòmics i financers. Entre altres, s’inclouen cursos de formació presencials organitzats en col·laboració amb les principals escoles de negoci, visites als serveis centrals de CaixaBank i al Palau de la Borsa de Madrid i píndoles formatives en línia, disponibles a la pàgina web corporativa de CaixaBank.

Els esdeveniments comptaran amb l’assistència de membres de l’equip de Relació amb Inversors de CaixaBank que atendran qualsevol dubte que puguin tenir els joves quant a CaixaBank i el seu comportament borsari.

Ja pots consultar tots els continguts a: Accionistes LKXA.

També pots seguir-nos al perfil en Twitter exclusiu per l’accionista de CABK: @AccionistesCABK

Accepto les condicions d'ús.