ECONOMIA

Caixafutur, planifica la teva jubilació des d’avui

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

07 Novembre, 2014


Recordes el dia del teu casament? Probablement, vas trigar varies setmanes a explicar-ho a la teva família i amics, alguns mesos per buscar el lloc ideal per a celebrar-la, i moltes hores per trobar el vestit perfecte. En definitiva, dotze mesos de preparació i només dotze hores de celebració. Normalment ens passem el temps organitzant coses que, al final, duren molt poc. En canvi, quant de temps has dedicat a planificar la teva jubilació?

A “la Caixa” hem llançat el programa Caixafutur per ajudar-te a preparar el teu futur. Aquest programa posa a la teva disposició una àmplia gamma de productes perquè puguis començar a planificar la teva jubilació a partir d’avui mateix i, a més, els nostres experts t’ajudaran a respondre a la següent pregunta: quant creus que hauries estalviar avui per mantenir la teva qualitat de vida en el futur?

Estalvi de forma còmoda i flexible

Per aconseguir gaudir de la teva jubilació, cal començar a estalviar des d’ara mateix. Per a això, hem creat el nou Compte Futur, que et permetrà realitzar el teu estalvi mensual de forma còmoda i flexible. Amb aquest compte podràs disposar dels diners acumulats sense penalitzacions.

Així mateix, si ja disposes d’un pla de pensions en una altra entitat, podràs aconseguir fins a un 3% d’abonament en efectiu de l’import mobilitzat si ho traspasses a “la Caixa” abans del 31 de desembre de 2014. I, si fas noves aportacions al teu pla de pensions, obtindràs una reducció fiscal en la pròxima declaració de la renda de fins al 56% (consulta les condicions).

Més de 3 milions de persones ja estan planificant la seva jubilació amb “la Caixa”, mentre preparen el seu casament, la festa d’aniversari dels seus fills o les vacances d’estiu. Si tu també vols començar a pensar en el teu futur, t’animem a visitar el web de Caixafutur.

Accepto les condicions d'ús.