ECONOMIA

Aprendre sobre cultura financera, un repte a l’abast de tothom

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

24 Novembre, 2014


No t’has preguntat mai qui crea els diners o quins són els passos que cal seguir a l’hora d’invertir en un producte bancari? El desconeixement que, de vegades, podem tenir sobre el sector financer i els productes bancaris ens pot provocar, en algunes circumstàncies, un sentiment d’intranquil·litat. Amb l’objectiu de millorar la cultura financera dels nostres clients i la societat en general, hem llançat un web sobre cultura financera.

”la Caixa” llança un web sobre cultura financera

I ara segur que et preguntaràs: què és exactament la cultura financera? En poques paraules, es defineix com l’eina que ens permet gestionar correctament totes les nostres despeses i ingressos. El nostre propòsit és aconseguir que el coneixement sobre el sector financer estigui a l’abast de tothom, i no només per a aquelles persones que han realitzat una formació específica en aquest àmbit.

Continguts adaptats a cada públic

No t’hagués agradat que t’ensenyessin des de petit a administrar correctament les teves finances o que de jove haguessis après hàbits financers? Per això, hem elaborat continguts diferents adaptats a diversos públics: nens, joves, adults i escoles. Mentre els nens aprenen la cultura financera a través de diversos jocs on-line, els més joves s’inicien en el món de l’emprenedoria, que s’ha convertit en una alternativa laboral molt popular en l’actual context econòmic.

D’altra banda, per als adults hem organitzat cursos presencials i on-line sobre els mercats financers, la conjuntura econòmica i iniciació al sector borsari. Així mateix, entre els continguts que hem creat pots trobar un diccionari de termes econòmics i financers. Per a les escoles hem preparat una sèrie de recursos per als professors que faciliten l’aprenentatge d’hàbits financers.

No t’ho pensis més, aprendre sobre cultura financera ara és més fàcil i està a l’abast de tothom. Només has de fer clic aquí.

Accepto les condicions d'ús.