INNOVACIÓ

Com convertir-se en emprenedor?

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

10 Abril, 2015


El proper 16 d’abril a les 19 h, Horizons: Talks & Lectures, el cicle de conferències de l’Associació de Becaris de ”la Caixa” posa a disposició del públic general els millors experts en emprenedoria perquè els preguntin tot el que vulguin. Si hi estàs interessat, confirma’n l’assistència des d’aquí.

Com convertir-se en emprenedor? Conferència 16/04, Horizons

Des de la seva posada en marxa ja fa 4 anys, el cicle Horizons ha cercat sempre nous formats i maneres d’acostar-se al públic. En aquesta ocasió, proposa tractar l’emprenedoria des d’una perspectiva molt pràctica. S’han convidat 5 ponents (4 d’ells becaris de ”la Caixa”) relacionats amb el món de l’emprenedoria, perquè ajudin i assessorin a tots aquells que plantegin els seus dubtes durant aquesta trobada.

Carmina Crusafon, professora de periodisme de la UAB i consultora de mitjans digitals, serà la moderadora de l’acte. Ella formularà una pregunta diferent a cadascun dels ponents, que hauran de respondre en només 5 minuts. A partir d’aquest moment, s’obrirà el torn de preguntes del públic.

Els ponents i les preguntes que contestaran a l’inici de la xerrada cadascun d’ells són:

JAVIER ZAMORA Professor a IESE Business School i soci cofundador d’InQBarna.
Avui dia sembla que ser emprenedor passa obligatòriament per crear una start-up d’apps. Hi ha vida més enllà de les apps o d’Internet?

LORENA MASIÀ Advocada especialitzada en assessorar societats de capital risc i emprenedors.
És tan difícil emprendre a Espanya com diuen?

CARLES TRENCHS Director General Caixa Capital Risc.
Trobar una font de finançament és, moltes vegades, el primer pas per emprendre. Família i amics són sempre la primera (i necessària) opció?

ORIOL DE SOLÀ-MORALES Soci fundador de HITT, consultoria especialitzada en start-ups i empreses de biomedicina.
Ser investigador i, a la vegada, empresari és possible? Com conviuen aquests dos perfils que, de vegades, tenen objectius diferents?

LUIS IGNACIO DÍAZ DEL DEDO CEO de Gamisfaction. Fundador de Growth Hack Spain.
Tinc una bona idea i em sembla que podria funcionar. Què faig?

Recorda, si hi estàs interessat, confirma’n l’assistència des d’aquí.

Accepto les condicions d'ús.