ECONOMIA

11.000 milions d’euros per finançar empreses

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

20 Maig, 2015


Per a les empreses, el finançament és un aspecte econòmic capital per a la seva supervivència i creixement. CaixaBank disposa d’una àmplia gamma de productes destinats a satisfer la demanda que, des del teixit empresarial, es produeix. Parlem de finançament de circulant, suport al comerç exterior, serveis com el factoring i el confirming, avals, cobertures… Per ampliar encara més la resposta a les seves necessitats de crèdit, les empreses espanyoles tenen des d’avui un nou aliat amb un múscul financer d’11.000 milions d’euros llestos per servir de palanca al desenvolupament econòmic del país.

Acord entre CaixaBank i CEOE de línia de crèdit per a empreses

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, i el president de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE), Juan Rosell, han signat un acord marc de col·laboració per impulsar el finançament a les empreses. Sota la denominació de CaràcterEmpresa, hi ha un dels majors esforços financers de suport a les companyies espanyoles en el desenvolupament de l’emprenedoria, internacionalització, innovació i transformació digital; facetes empresarials transcendentals en l’actual fase de creixement econòmic d’Espanya, que necessita suports sòlids per afermar la recuperació. Aquest acord es complementarà durant el transcurs de l’any amb presentacions conjuntes en les diferents Comunitats Autònomes per informar dels avantatges i beneficis financers que suposarà.

Més ocupació i empreses fortes, competitives i internacionals

CaràcterEmpresa contribuirà a incrementar la competitivitat de l’economia espanyola i impulsarà el naixement de noves empreses, creant d’aquesta manera més ocupació, a més d’afavorir l’augment de la dimensió de les companyies perquè competeixin millor en un mercat global.

Conjuntament amb la línia de crèdit d’11.000 milions d’euros, CaixaBank aportarà la xarxa més àmplia d’assessors especialitzats del país per acompanyar les empreses que ho sol·licitin en les activitats que emprenguin en el marc de la seva participació a CaràcterEmpresa. Gestors i especialistes de producte que, des de les sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries, cobreixen els principals mercats on les empreses fan els seus negocis. Tot això sumat a la xarxa d’oficines més extensa d’Espanya i les solucions tecnològiques d’operativa via Internet de CaixaBank, mereixedores de prestigiosos guardons internacionals.

Els Premis CaràcterEmpresa

A més, per reconèixer les iniciatives dels empresaris, es crearan els Premis CaràcterEmpresa CEOE-CaixaBank al desenvolupament empresarial, als quals es podran presentar els projectes empresarials que es financin mitjançant aquesta nova línia i que destaquin en l’àmbit de la innovació o la internacionalització.

Si la teva empresa està preparada per afrontar nous reptes, aprofita l’oportunitat de formar part de CaràcterEmpresa; aquí trobaràs més informació.

Accepto les condicions d'ús.