SOSTENIBILITAT

Voluntaris FEB: viu la passió del bàsquet

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

26 Maig, 2015


Què és Voluntaris FEB?

Voluntaris FEB és un programa de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), amb el patrocini de CaixaBank, destinat a promocionar el voluntariat i la passió pel bàsquet, així com a oferir recursos formatius i concursos interactius a la comunitat d’amants d’aquest esport amb vista a la Copa del Món Femenina que tindrà lloc a Espanya el 2018.

Voluntarios Plaza3x3

El programa és accessible a través de la pàgina web oficial de la FEB, i els usuaris interessats poden inscriure’s com a membres per poder tenir accés a la totalitat de contingut de la plataforma, batejada amb el nom Locker Room Voluntaris FEB. Es tracta d’una plataforma dinàmica, interactiva i que té diferents seccions:

  • Notícies actuals sobre esdeveniments i activitats de la FEB, així com tota l’actualitat sobre el món del voluntariat en l’esport.
  • Experiències, un espai en què els membres poden compartir experiències en forma de fotos, vídeos i publicacions a través de les principals xarxes socials i interactuar amb els canals socials oficials del programa:

A més, ofereix seccions exclusives per als membres de la comunitat:

  • Àrea de Formació, on els usuaris tenen accés a guies didàctiques sobre temes relacionats amb el voluntariat.
  • Esdeveniments, on tots aquells aficionats al bàsquet poden trobar una llista d’esdeveniments que organitza anualment la FEB i als quals poden apuntar-se:
    • Plaza 3×3 – de maig a octubre de 2015.
    • Gira Ñ – Partits amistosos previs al Campionat Europeu Femení ’15.

Santander: 21-23 maig 2015.

Logronyo: 28-30 maig 2015.

Huelva: 5-7 juny 2015.

    • Gira Ñ – Partits amistosos previs al Campionat Europeu Masculí ’15. Diverses ciutats espanyoles del 15 al 29 agost de 2015.
    • Esdeveniments Fundació FEB.
  • Zona de Concursos, en què els membres poden participar en concursos interactius i optar a premis mensualment.

CaixaBank i el bàsquet

Amb aquesta iniciativa, CaixaBank es reafirma en el seu objectiu d’apostar pel bàsquet i ho fa donant suport a la pràctica del voluntariat. A més, amb motiu de la celebració a Espanya de la Copa del Món Femenina 2018, el programa inclourà seccions especials i es farà ressò d’iniciatives com Univers Dona, programa dedicat a incentivar la participació de la dona en l’esport i, especialment, en el bàsquet.

Accepto les condicions d'ús.