INNOVACIÓ

10 aplicacions que no pots perdre de vista aquest estiu

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

12 Agost, 2015


Vols gestionar els teus comptes aquest estiu? Necessites consultar des del mòbil quines cobertures t’ofereix la teva assegurança d’automòbil? O has de pagar un rebut no domiciliat? Amb les aplicacions de CaixaBank, pots deixar l’ordinador a casa durant les vacances i fer aquestes operacions des de qualsevol lloc. Per aquest i altres motius, CaixaBank ha estat nomenat recentment el millor banc del món en serveis de banca mòbil. En aquest post et presentem una selecció de les nostres aplicacions per a mòbil que et faran la vida més fàcil durant aquest estiu.

Aplicacions útils per a aquest estiu

  1. Aplicació ”la Caixa”. Gestiona els teus comptes, targetes o qualsevol producte financer des de qualsevol dispositiu a través de Línia Oberta Mòbil. Ara, a més, els usuaris d’Android podran sincronitzar l’aplicació amb el seu vehicle Ford i localitzar caixers i oficines CaixaBank. Més de dos milions de baixades anuals avalen aquesta app.
  2. SegurCaixa Auto. Al volant sempre convé tenir les màximes garanties. I més si estem lluny de casa. Amb SegurCaixa Auto podràs accedir als serveis d’assistència en cas de sinistre, obtenir tota la informació sobre la teva pòlissa o trobar el taller més pròxim. Tota la informació que necessites per al teu vehicle a un clic.
  3. Transfi. Quantes vegades no has portat diners a sobre quan més falta et feien? Per resoldre situacions com aquesta va néixer Transfi. Amb aquesta aplicació pots efectuar i rebre transferències d’altres clients de CaixaBank indicant només el nom, cognom i telèfon mòbil del beneficiari. Paga a mitges o presta i torna diners només amb el teu telèfon mòbil.
  4. Punts Estrella. Has acumulat punts per ser client de CaixaBank i no has tingut temps de bescanviar-los? Baixa’t l’app de Punts Estrella, consulta tots els productes disponibles i sol·licita el que més que t’agradi des del teu mòbil o tablet.
  5. Pagament de rebuts. Durant l’estiu sorgeixen moltes despeses que no teníem previstes. Amb aquesta aplicació, oblida’t de portar l’ordinador per domiciliar els rebuts, multes o despeses de les vacances!
  6. Conversor de preus. Te’n vas de vacances a un país amb una altra moneda? Aquesta aplicació et permet conèixer el tipus de canvi en temps real perquè puguis esperar el moment just per efectuar el canvi. I no només això. Quan arribis al teu destí, mitjançant la càmera del teu smartphone o tablet, podràs capturar el preu d’un producte en la moneda local i obtenir-ne automàticament el valor en la teva moneda. Ja no et podràs penedir d’haver pagat molt diners!

Altres apps útils per a aquest estiu

A més de les nostres aplicacions, te’n suggerim d’altres que faran més senzilles les teves vacances:

  1. Packing Pro. Quantes vegades t’has posat les mans al cap perquè t’has deixat alguna cosa imprescindible a casa? Packing Pro s’avança a aquest problema i et suggereix de forma intel·ligent la llista d’objectes bàsics per a cada viatge, i t’avisa després d’aquells que encara no has agafat. Cada maleta serà única en funció del destí, del nombre de viatgers i fins i tot de la freqüència establerta per rentar la roba. Crea la teva maleta ideal i comparteix-la fàcilment amb tantes persones com vulguis. Disponible per a Android i iOS.
  2. Oyster. Una de les queixes més freqüents dels viatgers és arribar a l’habitació i veure que és molt diferent del que apareixia a les fotografies. Oyster recull imatges en temps real dels allotjaments perquè ningú no et pugui enganyar i puguis comparar la diferència entre les idíl·liques imatges del lloc web i les de veritat. Pots baixar-la a Android i iOS.
  3. Ibillionaire. Una de les aplicacions d’inversió més curioses del mercat. Ibillionaire rastreja les operacions financeres dels grans magnats de Wall Street per oferir a l’usuari l’exemple dels casos d’èxit de la borsa nord-americana. Per oferir més pluralitat, l’app també facilita les notícies que sorgeixen a la xarxa sobre aquests inversors. Disponible per a Android i iOS.

Si vols conèixer totes les nostres aplicacions, no dubtis a entrar a la nostra store i descobrir les 70 apps que tenim disponibles per a tu. Encara no te les has baixades?

Accepto les condicions d'ús.