ECONOMIA

Neixen els Premis CaràcterEmpresa

Temps de Lectura: 5 minutos

Avatar

CaixaBank

02 Novembre, 2015


Reconèixer l’esforç de les empreses espanyoles que innoven i aposten per la internacionalització. Aquest és el motiu pel qual CaixaBank i la CEOE han creat els Premis CaràcterEmpresa, uns guardons que neixen en el marc de l’acord de col·laboració entre CaixaBank i la CEOE.

Neixen els Premis CaràcterEmpresa

Des d’avui i fins al 15 de gener, poden presentar les seves candidatures les empreses afiliades a la CEOE o a qualsevol de les seves organitzacions membre (territorial o sectorial) que, a més, hagin sol·licitat finançament a CaixaBank durant el període de vigència d’aquest acord i que siguin clientes de l’entitat. Hi ha 40.000 euros en joc distribuïts en dues categories:

  • Premi a la innovació (20.000 €): es premiarà el grau d’innovació tenint en compte el producte, els processos, el model de negoci, el posicionament destacat respecte a la competència i el potencial de creixement.
  • Premi a la internacionalització (20.000 €): es reconeixerà la capacitat d’internacionalització, es valorarà la implantació geogràfica de l’empresa, la solidesa de les seves vendes internacionals, la seva mida i la projecció de creixement en els mercats estrangers.

Per poder presentar les candidatures, s’ha d’emplenar aquest formulari. Tots els participants seran avaluats per un jurat local integrat per representants de CaixaBank, de la CEOE i professionals externs d’alt perfil empresarial i tècnic. Els finalistes autonòmics es donaran a conèixer el mes d’abril i passaran a competir en la fase estatal, en la qual un jurat d’honor, format per representants del màxim nivell directiu de CaixaBank i de la CEOE, escollirà els guanyadors de cada categoria.

Un acord per fomentar la internacionalització i la innovació

El conveni entre CaixaBank i la CEOE, denominat CaràcterEmpresa, té com a objectiu el desenvolupament i la modernització de les companyies afiliades a la CEOE a través de solucions financeres. Per fer-ho, ambdues entitats van signar en aquest acord impulsar el finançament a les empreses amb l’obertura d’una línia de crèdit per un import d’11.000 milions d’euros.

A més, aquest acord es complementa amb presentacions conjuntes en les diferents comunitats autònomes per informar dels avantatges i beneficis financers.

Accepto les condicions d'ús.