ECONOMIA

El rènting agrari: una tendència a l’alça

Temps de Lectura: 5 minuts

El rènting agrari: una tendència a l’alça
Avatar

CaixaBank

01 Febrer, 2016


Vehicles, equipament, tecnologia… Hi ha gairebé tants formats de rènting (estàs a temps de saber el que és al nostre blog) com béns i serveis se’ns puguin passar pel cap. Un dels més desenvolupats és el rènting agrari, un mecanisme de finançament per disposar de tota mena d’equipament agrícola a canvi d’una quota de lloguer.

CaixaRenting, la línia de negoci de rènting de béns i serveis de CaixaBank, permet adaptar aquesta eina a les necessitats concretes de cada client.

Rènting agrari, a mida

Integrat en les solucions d’AgroBank, aquest servei té nombrosos avantatges: la inclusió de les despeses dels diferents béns en una sola quota sense entrada inicial, la deducció de les quotes fiscals (IRPF i impost de societats) o el manteniment de la capacitat de crèdit de la persona o entitat.

L’oferta de CaixaRenting és integral:

  • Grans equips: tractor, recol·lectora…
  • Producció: selector, rentadora-assecadora, calibradora, assecadora…
  • Terra: aspiradora d’olives, vibrador amb paraigua recol·lector, trituradora de branques…
  • Transport i logística: transpalet elèctric, vehicle industrial…

Dues pràctiques en creixement

El leasing i el rènting són un reflex de la recuperació econòmica. D’acord amb l’Asociación Española de Leasing y Renting (AELR), el 2015 van créixer un 40% les xifres d’aquestes modalitats de finançament superant els 6.500 milions d’euros. En rènting, en concret, el creixement ha estat superior al 20%.

Els vehicles i la maquinària de producció són els béns de leasing i rènting que tenen més èxit. Aquest últim segment dóna cabuda a una bona part de productes del sector agrari. Per fer-nos una idea de la seva progressió, només en l’últim trimestre de 2014, segons dades d’AELR, la maquinària de producció va registrar un increment del 140% interanual pel que fa al leasing.

Bon rendiment d’AgroBank

Fa escasses setmanes us explicàvem al nostre blog el bon balanç que havia tingut AgroBank en el seu primer any d’activitat. Un 7% d’augment del volum de negoci, 333.000 clients totals i una excel·lent quota de mercat són els principals avals de la marca de CaixaBank.

Estàs interessat en l’economia agrària? Pots llegir més sobre agricultura al nostre blog o descobrir tots els serveis d’AgroBank per al teu negoci.

Accepto les condicions d'ús.