SOSTENIBILITAT

Renovació anual del Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank

Temps de Lectura: 5 minutos

Renovació anual del Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank
Avatar

CaixaBank

13 Juny, 2016


Com cada any, la renovació del Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank és molt a prop.

En un post anterior, ja vam explicar en què consisteix aquest instrument consultiu, però val la pena refrescar la memòria. El Comitè Consultiu d’accionistes és un instrument no vinculant amb què CaixaBank cerca reforçar els canals i accions de comunicació entre l’entitat bancària i els seus accionistes.

L’objectiu principal de l’organisme és conèixer l’opinió dels seus membres sobre les iniciatives d’atenció, formació, informació i avantatges dirigides a la base accionarial de CaixaBank per, així, millorar la relació entre les dues parts i ser més eficients en la comunicació d’informació rellevant per als accionistes.

Format per 17 membres amb una posició de, com a mínim, 1.000 accions de CaixaBank i perfils representatius de la base accionarial de l’entitat bancària, el comitè es reuneix dues vegades a l’any. A més, els membres són convidats a participar en els actes que organitza l’entitat bancària per als seus accionistes, com per exemple, trobades corporatives, sessions formatives del programa Aula o la Junta General ordinària d’accionistes.

El Comitè ha estat un òrgan de gran utilitat a l’hora de dissenyar iniciatives com el programa Aula de formació a l’accionista o el llançament del web corporatiu de CaixaBank. A més, durant la seva trajectòria, ha estat premiat en diverses ocasions, entre les quals, pel Fòrum de Bon Govern i Accionariat.

El passat 17 de març va tenir lloc la primera reunió del Comitè de l’any 2016. Durant la sessió, es van valorar els projectes desenvolupats per incrementar la comunicació corporativa a la base accionarial de l’entitat. Pots consultar l’acta d’aquesta i d’altres reunions o conèixer més informació sobre el Comitè.

En línia amb la normativa del Comitè Consultiu, cada any es renova un terç dels seus components per permetre l’entrada de nous membres.

La renovació corresponent a 2016 és molt a prop. El proper 30 de juny és l’últim dia de termini perquè els accionistes presentin les seves candidatures. Tots els accionistes interessats en formar part del Comitè han d’emplenar el formulari de candidatura, adjuntar-hi el seu currículum i enviar-ho a l’adreça de correu electrònic accionista@caixabank.com o a través de l’adreça postal CaixaBank – Av. Diagonal, 621, 08028, Barcelona.

Tota la informació sobre els requisits per formar part del comitè i el formulari de candidatura estan penjats al web corporatiu de CaixaBank.

Accepto les condicions d'ús.