INNOVACIÓ

La teva assegurança d’auto, sempre al teu costat a CaixaBankNow

Temps de Lectura: 5 minuts

La teva assegurança d’auto, sempre al teu costat a CaixaBankNow
Avatar

CaixaBank

13 Març, 2024


Les noves tecnologies estan completament integrades en el nostre dia a dia i, actualment, moltes persones donen una gran importància a la capacitat de connectar amb les empreses o accedir als serveis en qualsevol moment i lloc.

Això és especialment rellevant entre els conductors, que valoren molt la sensació de protecció que ofereix el fet de tenir l’asseguradora al seu costat quan seuen davant del volant.

Amb l’objectiu de millorar l’experiència digital dels nostres clients, CaixaBank ha evolucionat les operatives de la seva assegurança d’auto per fer-les més amigables i senzilles.

L’app i el web de CaixaBankNow ofereixen al client, en un sol lloc i accessible des de qualsevol dispositiu, tot el necessari per fer front a un imprevist a la carretera o per fer les gestions més habituals de la seva pòlissa.

A continuació, t’expliquem algunes funcionalitats que pots trobar a través de CaixaBankNow:

  • Sol·licita assistència. Contacta amb nosaltres online o mitjançant una trucada i geolocalitzarem la teva ubicació per venir ràpidament.
  • Fes un comunicat. Declara el teu sinistre online i començarem els tràmits a l’instant. Àgil i senzill.
Siniestro 1 CAS
  • Fes el seguiment del teu expedient. Consulta l’estat del teu sinistre en qualsevol moment.
  • Resol dubtes. Contacta amb el tramitador del teu sinistre per resoldre qualsevol dubte sobre un sinistre.
  • Adjunta documentació. Si et vas deixar d’incloure algun document o foto del sinistre, la pots adjuntar en qualsevol moment.
  • Demana una cita en un taller: Consulta els nostres tallers col·laboradors i demana una cita per aprofitar-ne tots els beneficis com a client.
Búsqueda taller 1 CAS
  • Gestions de pòlissa. Accedeix a la informació sobre les dades de la teva pòlissa: quin és el seu estat actual, quines cobertures tens…
  • Troba informació d’interès: Tens a la teva disposició guies d’assistència en carretera i manuals en què et mostrem com emplenar un comunicat amistós. També pots baixar el formulari de declaració amistosa d’accident en pdf, entre altres recursos.
  • Localitzador de serveis: gasolineres, torres de recàrrega, estat del trànsit, càmeres…
Accepto les condicions d'ús.

Comentaris

Enviar comentari