SOSTENIBILITAT

Neix el nou Observatori Social de ”la Caixa”

Temps de Lectura: 5 minutos

Neix el nou Observatori Social de ”la Caixa”
Avatar

CaixaBank

15 Setembre, 2016


Un diagnòstic detallat de la realitat pot contribuir a identificar i afrontar amb èxit els reptes presents i futurs. En aquest context, i amb el propòsit de ser una guia de navegació de les tendències socials, s’acaba de llançar l’Observatori Social de ”la Caixa”, un espai per a l’anàlisi rigorosa i profunda del nostre entorn dins del context internacional.

El web observatoriosociallacaixa.org, el contingut del qual s’actualitzarà de manera constant, recull reflexions inèdites sobre els temes clau d’àmbits tan sensibles com la inclusió social, l’educació, la ciència i la cultura. Amb aquesta finalitat, l’Observatori es nodreix de recerques i reflexions d’experts referents en cada camp, exposant-les en forma d’articles, entrevistes i ressenyes. Un altre dels pilars d’aquesta nova iniciativa és el Baròmetre, que recull indicadors clau de cada àmbit i els mostra en gràfics interactius, per ajudar a entendre les xifres que hi ha darrere de la realitat.

Cada quatre mesos l’Observatori editarà un dossier en format de revista, en el qual aprofundirà en un tema rellevant. El primer número  fa èmfasi en l’educació; l’article principal n’explora la funció com a ascensor social  i la resta de continguts analitzen quin rol desenvolupa, pel fet de crear més oportunitats per a les persones, a l’hora d’eliminar les desigualtats.

Per tot això, l’Observatori Social de ”la Caixa” constitueix una eina que contribueix a enriquir el debat i la reflexió, i esdevé un suport per a les persones que volen accedir a informació actualitzada i rigorosa sobre la nostra societat.

T’ha semblat interessant aquest post? Descobreix tots els articles, ressenyes, infodades i dossiers al web observatorisociallacaixa.org i segueix el hashtag #ObservatoriSociallaCaixa per estar al dia de les noves publicacions.

Accepto les condicions d'ús.