INNOVACIÓ

Arriba Bizum, el pagament instantani per mòbil de CaixaBank Pay

Temps de Lectura: 5 minutos

Arriba Bizum, el pagament instantani per mòbil de CaixaBank Pay
Avatar

CaixaBank

06 Octubre, 2016


Avui és ja una realitat: neix Bizum, la plataforma tecnològica que permet fer transferències de manera instantània i gratis entre usuaris.

Bizum és un innovador servei de pagament a través del mòbil. Amb Bizum, s’ordena una transferència i els diners estan disponibles en menys de 5 segons al compte de qui rep el pagament (i, en paral·lel, es fa el càrrec també al moment al compte de qui el fa), encara que siguin comptes de bancs diferents.

Es tracta d’un projecte conjunt de la banca espanyola emmarcat entre les iniciatives d’innovació digital per donar resposta a les noves necessitats dels clients. Actualment, 27 entitats bancàries, entre elles CaixaBank, són accionistes de la Sociedad de Procedimientos de Pago S.L., propietària del servei Bizum.

 

 

Avantatges d’utilitzar Bizum

Aquesta nova solució de pagament és molt fàcil d’utilitzar: simplement cal accedir i registrar-se a Bizum a través de l’app de CaixaBank Pay o del banc de l’usuari i introduir el número mòbil del particular/entitat a qui es vol fer la transferència instantània, indicant la quantitat que es vol transferir.

Els avantatges principals d’aquest innovador sistema de pagament són:

  • Rapidesa: només cal introduir el mòbil del beneficiari i la quantitat de diners per fer la transferència en menys de 5 segons.
  • Senzillesa: n’hi ha prou amb portar el mòbil per poder fer-lo servir.
  • Comoditat: fàcil d’utilitzar, ràpid i àgil, sense precàrregues.
  • Seguretat: és un servei impulsat per tota la banca espanyola i emparat pels sistemes de seguretat dels grans bancs.
  • És igual el banc: com que està interconnectat amb tots els bancs, qualsevol en pot ser usuari. No cal canviar de banc ni obrir un compte nou.

De moment, Bizum permet fer pagaments entre usuaris, però aviat permetrà fer compres on-line i en comerços. Totes les respostes sobre aquest servei les pots trobar a l’apartat de preguntes freqüents.

Accepto les condicions d'ús.