INNOVACIÓ

Què passa quan unim els videojocs amb la banca mòbil? imaginChallenge

Temps de Lectura: 5 minutos

Què passa quan unim els videojocs amb la banca mòbil?  imaginChallenge
Avatar

CaixaBank

29 Novembre, 2016


Si pensem en videojocs, poques persones ho associaran amb la banca mòbil. Ara bé, els desenvolupadors de jocs no opinen el mateix. Així ho van demostrar en la imaginChallenge Games Edition, una marató de 24 hores ininterrompudes que premia els millors desenvolupadors de videojocs per les seves idees per a banca mòbil. Aquest any, l’esdeveniment ha estat impulsat per imaginBank, el banc només mòbil de CaixaBank.

La competició va tenir lloc el 4 i 5 de novembre, i avui s’han donat a conèixer els quatre equips guanyadors d’aquesta nova edició en el marc de l’Eurecat Mobile Forum, el congrés especialitzat en aplicacions mòbils i novetats, tendències i estratègies en mobilitat organitzat per Eurecat.

“Unexpected”, l’equip guanyador de la competició, ha estat premiat per desenvolupar un joc de puzle arcade en el qual una bola ha de superar diversos obstacles per arribar a un triangle d’or. Aquest equip ha estat premiat amb 6.000 euros.

El segon premi ha estat atorgat a l’equip “Notengo”, que ha desenvolupat un joc de puzle en què l’usuari pren el control de dos hàmsters que s’han de sincronitzar per arribar a les seves metes. Aquests dos barcelonins han obtingut una dotació econòmica de 3.000 euros.

A causa de la qualitat dels projectes, el tercer premi s’ha repartit entre dos equips, que han obtingut tots dos una recompensa de 1.000 euros. El primer equip, “Squid Squad”,   ha desenvolupat un joc de puzle en què el jugador, en cada fase, ha de fer que tots els dibuixos de les peces quedin connectats. L’altre equip finalista, “Ninja Cats”, ha creat un videojoc educatiu centrat en les matemàtiques.

Guanyadors premis imaginChallenge

Vuit països, més d’un centenar de participants

Aquest any, la imaginChallenge Games Edition ha aconseguit reunir més d’un centenar de creadors de videojocs procedents de 8 països diferents: Espanya, Regne Unit, Portugal, República Txeca, Dinamarca, Polònia, Rússia i Eslovènia.

Amb això, des de l’any 2011, un total de 590 participants procedents d’11 països han format part de la iniciativa.

Felicitats als premiats i finalistes! I també a tots els participants. Sense vosaltres, això no hauria estat possible.

Accepto les condicions d'ús.