ECONOMIA

AgroBank està d’aniversari

Temps de Lectura: 5 minutos

AgroBank està d’aniversari
Avatar

CaixaBank

19 Gener, 2017


El 9 de setembre de 2014 CaixaBank anunciava el llançament d’AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank especialitzada en el sector agrari. Llavors, hi havia 400 oficines en tot el territori espanyol, una xifra que dos anys més tard s’ha duplicat: a finals del 2016, AgroBank disposava ja de 873 oficines i 3.000 gestors formats en el negoci agrari.L’expansió de la xarxa d’oficines és només una de les dades del creixement que ha experimentat AgroBank des de la seva creació. En aquest sentit, durant tot aquest període, el volum de negoci gestionat ha registrat un increment de l’11,4% i ha sumat gairebé 10.000 nous clients.

Tot això ha fet que AgroBank hagi esdevingut l’entitat financera de referència per al sector agrari, amb una quota de mercat del 24,8% (gairebé un de cada quatre autònoms del sector n’és client).

 agroBankofices

Darrere d’aquestes xifres hi ha un projecte que, des de la seva creació, s’ha volgut adaptar per donar resposta a les necessitats dels clients agraris, amb ofertes específiques de productes, finançament i ajudes a emprenedors, entre altres serveis.

No només un banc

Més enllà de l’activitat financera, AgroBank també duu a terme diferents iniciatives en els àmbits de la formació i la recerca del sector. Amb aquesta premissa, es va crear, juntament amb la Universitat de Lleida, la Càtedra AgroBank, una iniciativa sobre qualitat i innovació agroalimentària.

D’altra banda, en aquests dos anys, també s’han consolidat les jornades AgroBank, una trobada formativa i de networking amb ponents de gran nivell per debatre sobre aspectes que preocupen al sector. Altres fites són el Premi Emprenedor XXI a la millor empresa emergent agroalimentària i acords amb les principals entitats del sector.

Accepto les condicions d'ús.