INNOVACIÓ

Atenció, emprenedors! Els Premis EmprenedorXXI ja són aquí!

Temps de Lectura: 5 minutos

Atenció, emprenedors! Els Premis EmprenedorXXI ja són aquí!
Avatar

CaixaBank

04 Setembre, 2017


Van arribar per quedar-se entre nosaltres. I és que aquesta és ja l’onzena edició de la convocatòria dels Premis EmprenedorXXI organitzats per “la Caixa ” a través de Caixa Capital Risc i coatorgats pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través d’ENISA. Aquesta iniciativa va néixer amb l’objectiu de reconèixer les empreses emergents més innovadores i amb més potencial de creixement, i que, any rere any, s’ha anat consolidant com la cita dels premis de referència per a les empreses emergents de tot Espanya.

Aquesta edició dels Premis EmprenedorXXI presenta una novetat molt important: la convocatòria s’obre per primera cop a Portugal, de manera que les empreses portugueses que s’ajustin als requisits de les bases també podran optar als diversos premis:

  • Premi a les empreses d’Espanya i Portugal amb un potencial de creixement més gran en el seu sector. En total, hi ha cinc sectors: Ciències de la Vida, Tecnologies de la Informació, Negocis Digitals, Tecnologies Industrials i Agroalimentari. Com a premi, cada categoria té assignada una quantia econòmica de 25.000 euros i l’accés a un programa internacional de creixement exponencial organitzat amb la Singularity University i una escola de negocis.
  • Premi a les empreses amb un impacte més gran al seu territori. En total, es lliuraran dinou premis a les empreses que tinguin un impacte més gran a la seva zona de procedència: disset a Espanya —un per a cada comunitat autònoma— i dos a Portugal —zona nord-centre i Lisboa-sud i illes. Per a cada zona, hi ha en joc un total de 5.000 euros i una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial a la Universitat de Cambridge.

Sumant tots els premis, en aquesta edició dels Premis EmprenedorXXI es repartiran prop de 490.000 euros. A més a més, l’ambaixada d’Israel a Espanya atorga un accèssit a la innovació que consiteix en un programa de formació d’una setmana a Israel.

El termini per lliurar les candidatures comença el 4 de setembre i finalitza el 3 de novembre del 2017. Durant els mesos de novembre i desembre es valoraran les candidatures i es decidiran els finalistes. Els actes territorials i la fase final dels Premis EmprenedorXXI tindran lloc el mes març del 2018.

Premis de referència

Des de la seva creació el 2007, el concurs ha invertit 4,3 milions d’euros en premis, dels quals ja s’han beneficiat un total de 289 empreses. Així mateix, durant els 10 anys d’història dels premis, més de 5.000 empreses han competit en les diverses convocatòries i uns 257 empresaris, inversors i representants d’entitats participen anualment en els comitès i els jurats que se celebren a tot el territori.

Per a més informació, consulteu el web http://www.emprendedorxxi.es/.

Accepto les condicions d'ús.