ECONOMIA

Triar el teu nou cotxe no té per què ser un problema

Temps de Lectura: 5 minutos

Triar el teu nou cotxe no té per què ser un problema
Avatar

CaixaBank

26 Setembre, 2019


En aquest nou capítol d’Economia quotidiana et donem els millors consells per no equivocar-te i prendre la millor decisió quan et compris el cotxe.

Ningú no ens va dir mai que prendre una decisió fos senzill i, en canvi, ens passem la vida fent-ho. En el moment de comprar-te un cotxe, les decisions són igual d’importants; per això, estar informat de cada detall pot ajudar-nos a no cometre cap error. Des de CaixaBank, sempre compromesos amb l’estalvi, volem ajudar-vos amb les decisions econòmiques que comporta la compra d’un cotxe nou.

El més normal és que apareguin molts dubtes: Qui hauria d’aconsellar-me? Em fixo en el meu present o em condiciono al meu futur? Dièsel, gasolina o elèctric? Aquestes són algunes de les moltes preguntes que poden aparèixer en aquest procés i per mirar de respondre-les serà amb nosaltres Raúl Jaime Mestre, distingit professor en finances amb un ampli coneixement sobre economia i autor del blog Salmón, un portal de referència en economia.

Ara només fes clic al play i gaudeix al costat del nostre locutor favorit, Iván Patxi. Esperem poder resoldre tots els vostres dubtes.

Accepto les condicions d'ús.